Mini-resort aan de oostkant

ANG 223 / per dag
Vakantie Verhuur

1096

Property ID

Description

Ontdek de heerlijke sfeer op dit gezellige mini-resort aan de oostkant op Curaçao;
Het resort waarin deze gezellige Bungalows en Appartementen zich bevinden is een kleinschalig en sfeervol resort bestaande uit:
• 3 Vrijstaande Bungalows met een overdekt terras en eigen tuin elk geschikt voor 2 personen
• 2 Luxe Appartementen met een groter overdekt terras aan het zwembad elk geschikt voor 2 personen
• We hebben wel de mogelijkheid van 1 extra slaapkamer dit kan alleen bij de appartementen zodat u met 4 personen in een appartement kunt verblijven
De appartementen bevinden zich op de begane vloer van het grote huis en de bungalows bevinden zich naast het grote huis op een eigen perceel met een aparte ingang.
Onze tropische tuinen zijn sfeervol aangelegd.
U heeft de beschikking tot een groot privé gelegen zoutwaterzwembad waar u gerust banen in kunt zwemmen, het zwembad leent zich hier goed voor, met ligbanken voor te zonnen en 2 heerlijke loungehoeken voor de schaduw met op de achtergrond rustige relaxmuziek.
Uiteraard hebben wij overal internet dit is geheel gratis en u heeft bij ons ook een goede beveiligde wifi verbinding op het gehele resort
Dit mini resort is geopend en erkend door het Curaçao Tourist Bureau sinds januari 2011.
Ook hebben we in de afgelopen jaren een prachtige score op de beoordeling site van Zoover van een 9.9 uit meer dan 200 beoordelingen, waar we ontzettend trots op zijn!
De ligging van ons Resort is in het oude Jan-Thiel Oost in een rustige buurt op een hoge heuvel, heerlijk op de wind en hierdoor heel weinig last van muggen, wilt u de drukte opzoeken van stranden, restaurants en het uitgaansleven u bent vanuit ons resort overal zo.
Kortom, bij ons vindt u alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie op ons altijd warme Dushi Korsou!
DE BUNGALOWS
2 persoons Bungalow voor 75 Euro per dag (exclusief water en stroom, Eindschoonmaak en 7% Logeerbelasting )
Onze 3 bungalows bevinden zich op een groot perceel apart van het grote huis
De bungalow is geschikt voor maximaal 2 personen en hebben elk 1 slaapkamer en overdekt terras met eigen Palapa en zitje
De APPARTEMENTEN
2 persoons Appartement voor 85 Euro per dag
4 persoons Appartement voor 110 Euro per dag
( exclusief water en stroom, Eindschoonmaak en 7% Logeerbelasting )
De 2 appartementen en de extra slaapkamer bevinden zich op de begane verdieping van het gebouw, gelegen aan het zwembad met de loungehoeken en ligbanken.
Ze liggen erg goed op de wind, zijn groter van indeling ruim 100m2 en hebben uitzicht over het zwembad en de loungehoeken.
Appartement 2 heeft tegenwoordig zeezicht!
De 2 appartementen zijn geschikt voor maximaal 2 personen per appartement en hebben elk 1 slaapkamer, als optie hebben we de mogelijkheid om onze extra slaapkamer te koppelen aan 1 van de appartementen zodat u met 4 personen in 1 appartement kunt verblijven. Deze slaapkamer bevindt zich in het midden van het terras.
Bij interesse aan een verblijf op dit heerlijke miniresort belt u met (+5999) 524-4433 of email naar gs@gs-realestate.com

Address

  • Country: Netherlands Antilles
  • City / Town: Willemstad
Open on Google Maps
  • Property ID 1096
  • Price ANG 223 / per dag
  • Property Type Apartment, Resort
  • Property status Vakantie Verhuur

Nearby Places

Contact