Over Ons

Ik vind het belangrijk dat cliënten mij ervaren en herkennen in deze 3 kernwaarden.

AANDACHT

Om wederzijds vertrouwen te wekken investeer ik veel tijd in u en uw woning. Ik hou me aan gemaakte afspraken en beloof niets wat we niet om kunnen zetten.

ONGEDWONGEN

We werken in een gemoedelijke sfeer en zeker niet geforceerd.

RESULTAATGERICHT

De aan- of verkoop, danwel de verhuur van uw woning is uiteindelijk leidend in alles wat we doen.

Als u het anders ervaart mag u ons hierop aanspreken!!

Over ons

Dit over ons gaat alleen over u, ALS CLIENT / OPDRACHTGEVER, en mij omdat we samen een team vormen met als doel de juiste woning voor u te vinden om te huren of te kopen, danwel uw woning te verhuren of te verkopen.

Mijn naam is Gerben Sevinga, 67 jaar, geboren en getogen in de mooie Stad Groningen en woon sinds Juli 2020 in Curaçao.

In 2016 heb ik een cursus makelaardij gevolgd en ben sindsdien gecertificeerd makelaar. Ik had hiervan nooit mijn hoofdberoep gemaakt, maar werkte zo nu en dan voor- en ondersteunde zodoende een bevriende makelaar die me ook met de cursus heeft geholpen.

Hier op Curaçao gaat het me lichamelijk beter als in Nederland mede door het goede klimaat, de zon en zee, maar vooral ook wegens de diversiteit van mensen met hun eigen cultuurhistorische achtergronden en talen, de muziek en vriendelijkheid.

g

Visie

Online, Virtueel en Digitaal zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden. Met name in het presenteren van uw woning en gericht op zoek naar kopers, of het zoeken en vinden van de juiste huurwoning zijn de voordelen en zullen we deze toepassen. Om optimaal resultaat te behalen en een “goed gevoel” te creëren is het voor ons een must om naast de woning ook vooral te weten wie u bent. “De mens die we zullen helpen”. Persoonlijke aandacht is namelijk 1 van de belangrijke pijlers voor ons gezamenlijk succes. Onze ambitie is om de beste koper of huurder voor uw woning voor u te vinden.

Missie

Samen met u zorgen we dat uw woning zo optimaal mogelijk verkocht of aangekocht wordt, daarvoor zorgen we eerst dat deze “verkoop klaar” wordt gemaakt de huurwoning voor minstens 80% aan de wensen voldoet, of de juiste huurder wordt gevonden. We werken uiteraard resultaatgericht, maar altijd ongedwongen. Omdat we lokaal actief zijn, weten we wat er speelt in de omgeving van de woning. Hierdoor kunnen we u en potentiële kopers en huurders goed informeren en snel schakelen. Deze aanpak heeft ertoe geleid dat we in korte tijd enkele mooie objecten kunnen en mogen presenteren als nieuwkomer op de markt. Naast mijn persoon zijn op de achtergrond de juiste en goede contacten om de missie helpen te volbrengen.

g
Translate »

Compare